Een busje huren Kerkrade

Heeft u tijdelijk vervangend vervoer nodig in de regio Kerkrade? Kom dan snel naar A&B Verhuur. Al geruime tijd zijn wij een begrip in de regio voor het verhuren van kwalitatief goede busjes en auto’s tegen de scherpste prijzen. Dankzij ons ruime wagenpark kunnen wij u in ieder denkbare situatie voorzien van het juiste vervoer. Of u nu opzoek bent naar een praktische bestelbus of een comfortabele personenauto, A&B Verhuur heeft ze allemaal! U kunt ons gehele wagenpark terug vinden op onze website. U kunt er tevens voor kiezen om uw voertuig te reserveren, dit kan echter alleen telefonisch gebeuren.

De voordelen van een busje huren

Een busje huren kent veel voordelen. Wanneer u grote of veel spullen moet vervoeren, en deze niet in uw eigen voertuig passen, dan is een busje vaker de ideale oplossing. Vanwege zijn grote laadruimte kunt u hier met gemak veel van uw spullen in kwijt. Al onze busje’s zijn uitgerust met een trekhaak, hierdoor heeft u de mogelijkheid om deze te voorzien van een aanhanger.

De specialist in Kerkrade

U kunt bij veel online aanbieders tegenwoordig een auto of busje huren. Echter zijn vele van deze aanbieders vaker te duur of in het bezit van inferieure voertuigen. Bij A&B Verhuur bent u verzekerd van een hoogwaardig voertuigen van recente datum. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat, wanneer u een busje huurt bij ons, u altijd in een betrouwbaar en kwalitatief goed busje stapt. Ook hoeft u bij ons niet onnodig land te wachten voordat u weer verder kunt. Dankzij onze heldere en korte voorwaarden bent u binnen enkele minuten al onderweg! Mocht u een vraag hebben over een van onze busje’s? Laat het ons dan snel weten. Dagelijks staan onze medewerkers voor u klaar met advies op maat.

Waarom kiezen voor A&B Verhuur

  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding
  • Uitgebreide keuze
  • Helder en korte voorwaarden
  • Bovag garantie

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een busje huren in Kerkrade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de e-mail op: info@a-bverhuur.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via: 045-7370057. Ons adres is: Wijngaardsweg 62 De Vranck, 6412 PJ Heerlen. 

Een busje huren in Kerkrade doet u bij A&B Verhuur!